sunnuntai 3. joulukuuta 2017

JHT – HCIK 7-0

ottelun tilastot

joukkueiden kokoonpanot

Ensimmäinen erä oli JHT:n näytöst. Tosin erän ainoan maalin laukoi Ville-Petteri Tirri Tomi Gronoffin syötöstä. Maalivahtien torjunnat olivat kotijoukkueen Fredrik Grönstradt 8 kertaa ja vieraiden Kalle Hokkanen 16 kertaa.

Toisessa erässä Nemo Huhta vie ylivoimalla kotijoukkueen 2-0 johtoon. Syöttöpisteet Ville-Veikko Väkeväiselle ja Reko Tornbergille. Teemu Siironen siirtää kotijoukueen jo 3-0 johtoon. Syöttöpistet Sami Holapalle ja Henri Alenielle.Maalivahtien torjunnat olivat kotijoukkueen Fredrik Grönstradt 10 kertaa ja vieraiden Kalle Hokkanen 16 kertaa.

Kolmannessa erässä ottelu repeää JHT voittoksi murskalukemin. Heti erän alussa Jesper Ahlgren pistää kiekon reppun Henri Mustosen syötöstä. Tomi Gronoff laukoo kahden miehen ylivoimalla numeroiksi 5-0. Syöttöpisteet Jarno Palolalle ja Sami Holapalle, Henri Mustonen pistää kiekon reppuun ja tilanne on 6-0 kotijoukkueelle. Syöttöpisteet Juho Joki-Erkkilälle ja Ville-Veikko Väkeväiselle, Tommi Rintasalo iskee loppumeroiksi 7-0. Syöttpisteet Tomi Gronoffille ja Ville.Petteri Tirrille.Maalivahtien torjunnat olivat kotijoukkueen Fredrik Grönstradt 11 kertaa ja vieraiden Kalle Hokkanen 13 kertaa.