JHT- Hunters 5-1

Jarno Palola teki kotijoukkueen yhden maalin.

kokoonpanot

JHT.n kokoonpanosta ovat poissa vielä Henri Mustonen, Jere Espo, Samuli Rahikainen, Miika Runsala, Elias Alajoki, Nico Joki ja Henri Allen,
Edellisen kohtaamisen Hunters voitti maalilaukauskisassa numeroin 2-3. Hunters johtaa sarjaa 29 pistellä ja JHT on kahdeksantena 15 pisteellä.

Ottelun tilastomerkinnät

Ensimmäisen erän ensimmäiset tilastomerkinnät tulevat JHT:n Tomi Gronoffille ja Huntersin Jere Pulkkiselle. Kummallekin jäähy väkivaltaisuudesa ajassa 08.57.
Seuraavat tilastomerkinnät tulevat Hunters pelaajille, kun Ville Rantanen laitataklauksesta ja Jere Pulkkinen korkeasta mailasta saavat jäähyrangaistuksen. JHT pääsee pelaamaan viidellä kolmea vastaan. Tomi Gronoff pistää kiekon reppuun Juho Joki-Erkkilän ja Ville-Veikko Väkeväisen esityöstä. Maalivahtien torjunnat ensimäisessä erässä JHT:n Petrus Lintonen 9 kertaa ja Huntersin Ari Ahokas 17 kertaa.

Toisessa erässä ensimmäinen tilastomerkintä on Sami Holapan jääjyrangaistus väkivaltaisuudesta ajassa 32.23. Nyt katsotaan mien JHT:n alivoima kestää. Teemu Siironen saa jäähyn korkeasta mailasta ajassa 33.27. Nyt pääsee Hunters pelaamaan kahden miehen ylivoimalla lähes minuutin. JHT kesti kahden miehen alivoiman, mutta vielä on minuuttia jäljellä yhden miehen alivoimaa. JHT kesti senkin.
JHT:n Jarno Palola lisää JHT:n johdon 2-0: aan. Syöttöpisteet Juho Joki-Erkklälle ja Jesper Ahlgrenille. Huntersin pelaajien selkäranka alkaa taipumaan. Nikke Kettukangas saa politaklauksesta 5+20 minuuttia.
Maalivahtien torjunnat toisessa erässä JHT:n Petrus Lintonen 12 kertaa ja Huntersin Ari Ahokas 12 kertaa.

Kolmannessa erässä katsotaan kestääkö JHT:n kantti 2-0 johdossa sarjajohtajaa vastaan, joka ei ole hävinnyt yhtään kamppailua tällä kaudella. Ainoa pistemenetys oli juuri JHT:lle. Kolmannen erän ensimmäinen tilastomerkintä tulee kotiyleisön riemuksi Nemo Huhdalle, joka siirtää kotijoukkueen jo 3-0 johtoon. Syöttöpiste Reko Tornbergille. Ajassa 49.34 Hunters valmentaja ottaa aikalisän.
JHT:n maalijuhla jatkuu, kun Jesse Espo siirtää JHT:n 4-0 johtoon Nemo Huhdan ja omi Gronoffin saadessa syöttöpisteet. Nyt on Huntersin ensimmäinen tappio jo sinetöity.
JHT:n Teemu Siironen ja Huntersin Ville Heikkinen saavat jäähyn väkivaltaisuudesta. Hunters kaventaa tilanteeksi 4-1 Reko Riihisen maalilla. Hunters ottaa käyttöön kaikki mahdolliset keinot muun muassa vetämällä maalivahdin pois maalista. Jesse Espo naulaa viimeisen naulan Huntersin arkkuun tekemällä numeroiksi 5-1. Maalivahtien torjunnat kolmannessa erässä JHT:n Petrus Lintonen 14 kertaa ja Huntersin Ari Ahokas 10 kertaa. Näin on JHT saavuttanut sen tason jolla voittoja tulee. Ottelun katojamäärä oli 350. Toivottavasti huomenna on enemmän.